Home Overzicht Stadsdeel Oost annuleert alle bijeenkomsten

Stadsdeel Oost annuleert alle bijeenkomsten

0

De informatiebijeenkomsten over Sail voor bewoners en voor vrijwilligers en de bijeenkomsten over de collectieve inkoop van zonnepanelen gaan niet door. Of de vergadering van de stadsdeelcommissie op 31 maart door kan gaan is niet zeker Daarover is nog overleg gaande. Inspreken bij de commissie kan digitaal.

Foto Hans Heitgeert

De informatiebijeenkomsten over collectieve inkoop van zonnepanelen vervallen. Bewoners die over deze bijeenkomsten een brief hebben ontvangen, kunnen zich tot en met 30 april aanmelden voor een vrijblijvend advies. Voor de afgelaste bijeenkomsten worden nieuwe data gepland.

De informatiebijeenkomst over SAIL van 31 maart wordt een nieuwe datum gepland zodra dat weer mogelijk is. Bewoners en ondernemers in het gebied waar AIL zich afspeelt (Java-eiland, KNSM-eiland, Sporenburg en het gebied tussen Veemkade en Piet Heinkade) worden schriftelijk op de hoogte gehouden. Ook de komende vrijwilligersdagen op zaterdag 14 maart en 21 maart gaan niet door. In groten getale zouden vrijwilligers vanuit heel Nederland zaterdag naar Amsterdam komen. Veel van hen moeten daarvoor met het openbaar vervoer reizen en samenkomen in plenaire sessies. De organisatie van SAIL stelt daarom de vrijwilligersdagen voorlopig even uit.

Stadsdeelcommissievergaderingen in Amsterdam gaan alleen door als ze nodig zijn voor de onderwerpen waar een deadline is voor besluitvorming.Er wordt nu druk overlegd of de adviezen die op de agenda voor 24 maart staan uitgesteld kunnen worden. Is niet het geval dan wordt een veilige vergadervorm gekozen. De vergadering zal sowieso zonder publiek en insprekers zijn. Mocht je toch willen inspreken bij de stadsdeelcommissie, dan kan dat digitaal. Stuur je bijdragen naar [email protected].