De jaarlijkse Nieuwjaarsduik bij het strand van IJburg, is een onvergetelijke start van het nieuwe jaar geworden. Je krijgt er de kans om een verfrissende duik te nemen in het koude water van het IJmeer. De Amsterdamse Reddingsbrigade organiseert de duik en houdt een oogje in het zeil.

De eerste start is om 14.00 uur. Om ervoor te zorgen dat iedereen op een veilige en georganiseerde manier kan deelnemen, zal de duik in meerdere waves worden gestart. Dit biedt je de mogelijkheid om samen met vrienden en familie van deze unieke ervaring te genieten.

Om ervoor te zorgen dat iedereen op een veilige en georganiseerde manier kan deelnemen, zal de duik in meerdere waves worden gestart. Dit biedt deelnemers de mogelijkheid om samen met vrienden en familie van deze unieke ervaring te genieten.

Om je op te warmen voor de duik, zal de getalenteerde Steve Relyveld van Bootburg.com een energieke warming-up verzorgen. Zijn enthousiasme en expertise zullen ervoor zorgen dat iedereen klaar is om de sprong in het koude water te wagen.

Na afloop van de duik kun je genieten van een welverdiende kom snert, geschonken door Paviljoen De Japanner. Deze hartverwarmende lekkernij zal zorgen voor een heerlijke afsluiting van de Nieuwjaarsduik.

Inschrijven voor de Nieuwjaarsduik kan eenvoudig via amsterdamsereddingsbrigade.nl. Het aantal beschikbare plaatsen beperkt. Dus schrijf snel in.