Home Overzicht Stem op het leukste verjaardagidee voor Amsterdam

Stem op het leukste verjaardagidee voor Amsterdam

0

In 2025 wordt het 750-jarig bestaan van Amsterdam gevierd. Op 27 september pitchen initiatiefrijke bewoners uit elk stadsdeel hun plannen om Amsterdam te vieren. Tijdens Mensen Maken Amsterdam LIVE in Oba Oosterdok presenteren de bewoners hun verjaardagideeën en wordt er gestemd onder het genot van een kop soep.

In aanloop naar het 750-jarig bestaan van Amsterdam in 2025 organiseert Mensen Maken Amsterdam met steun van ‘Amsterdam 750’ dit jaar al een evenement waarbij je kunt meebeslissen over de plannen voor hun buurt. Tijdens Mensen Maken Amsterdam Live geven we zeven buurtbewoners met een goed idee het podium om de verjaardag van Amsterdam te vieren. Welk idee voor de viering vind je als Amsterdammer het leukst? Samen met het publiek bepaal je wie de hoofdprijs wint.

Je koopt voor € 10,00 een kaartje en je kunt stemmen. Het idee met de meeste stemmen ‘wint’ en gaat met € 3000,- projectbudget naar huis. Maar ook de andere ideeën gaan niet met lege handen naar huis! Zij krijgen elk een aanmoedigingsprijs van € 1000,- om hun idee een goede start te geven.

Meer weten? Ga naar www.mensenmakenamsterdam.nl/live