Home Overzicht Stichting MOI organiseert Verbindingsfeest in de Archipel

Stichting MOI organiseert Verbindingsfeest in de Archipel

0

In buurthuis Archipel organiseert de stichting MOI, een welzijnsorganisatie voor kwetsbare mensen, op vrijdag 16 december een verbindingsfeest. Het begint om 16.30 uur met een concert en daarna is het de beurt aan de Kerstpakkettenactie.

Muziek is de taal die iedereen spreekt. Moderne artiesten uit de buurt worden klassiek begeleid door leden van het Nederlands Philharmonisch Orkest. De stichting MOI heeft allerlei acts geselecteerd, van alles wat maar alles zeer de moeite waard. Het eerste half uur is er alle aandacht voor de muzikanten, daarna gaat het Verbindingsconcert door met de Kerstpakkettenactie. Wethouder Sociale Zaken Rutger Groot Wassink gaat de kerstpakketten uitdelen.

Mensen die niet bij het reguliere welzijn terecht kunnen. Biedt MOI een totaalpakket, het vangnet onder het vangnet. Om het mooie werk voor de buurt te kunnen voortzetten met onder andere de Kansenbank, het maatschappelijk werk en de Kerstpakkettenactie is geld nodig. Heb je de energiecompensatie niet nodig of kun je op een andere manier wat missen? Stort dan een bedrag op rekeningnummer NL 59 INGB 000 6544227 van de stichting MOI Elk bedrag is welkom.

Meld je aan voor het Verbindingsconcert op 16 december in de Archipel op het Makassarplein via [email protected] onder vermelding van Verbindingsconcert. Er is plaats voor maximaal zeventig bezoekers.