Home Overzicht Suppen bij het Marineterrein. Je kunt er een complete sup-set huren

Suppen bij het Marineterrein. Je kunt er een complete sup-set huren

0

Suppen is een watersport die je snel kunt leren en is geschikt voor iedereen die kan zwemmen. Je staat op een board peddelt over het water. Suppen kun je altijd wanneer je er zin in hebt, want wind heb je er niet bij nodig. Peddelend train je vooral je core, en ook mentaal kom je helemaal tot rust. Op het Marineterrein staat sinds kort een Sup-box met daarin zes volledige Sup-sets. Deze kun je huren, zodat je niet iedere keer je board, zwemvest en peddel mee hoeft te slepen.

Huren van een sup-set is makkelijk. Het enige wat je nodig hebt om een Sup-set te huren, is je telefoon en de app van Equip Sport. Via de app open je de box en haalt er een kant-en-klare Sup-set uit. Er zit zelfs een waterdichte hoes voor je telefoon bij. Je kleding en de rest van je spullen laat je achter in de box en je bent klaar om het water op te gaan.

De box en de app zijn van Equip Sport, een organisatie die allerlei sportattributen verhuurt op meerdere locaties. Met deze app kun je dus nog veel meer sporten beoefenen. Heb je vragen of gaat er iets niet goed, chat dan met Equip via de app.

Inschrijven is gratis en zo gebeurd. Download de app voor Android of Apple, schrijf je met een paar simpele stappen in en je bent klaar om te gaan.