Home Overzicht TapasTheater serveert gratis Theaterontbijt op Burendag

TapasTheater serveert gratis Theaterontbijt op Burendag

0

Het was de afgelopen tijd niet voor iedereen mogelijk het TapasTheater te bezoeken. Daarom organiseert het theater tijdens Nationale Burendag een gratis theaterontbijt. Op zaterdag 25 september kunnen alle buren vanaf 12 jaar op een laagdrempelige manier theater (her)ontdekken.

Het TapasTheater organiseert het ontbijt in samenwerking met het Oranje Fonds en duurt van 9.30 tot 12.00 uur. In verband met het maximaal aantal beschikbare plaatsen rondom het coronavirus wordt gewerkt met tijdvakken van één uur. Het theater biedt haar buren elk uur een klein ontbijt aan én een theatervoorstelling van Nina van Overbruggen (singer-songwriter) of van Tobias Wenting (cabaret). Het event is gratis toegankelijk. Vooraf registreren via de website is wél noodzakelijk.

Al drie jaar lang combineert TapasTheater in het gelijknamige theater aan de Andreas Bonnstraat toegankelijke, korte voorstellingen van 20 minuten met lekker eten en gezellig borrelen en trekt met het unieke concept bezoekers uit het hele land. Omdat de shows meerdere keren te zien zijn, kan publiek op een avond binnen komen en gaan wanneer ze wil. Het theater biedt een compleet andere theaterervaring aan gasten en tegelijkertijd is het een springplank voor artiesten van de vakopleidingen naar de beroepspraktijk.

Alle buren die in de buurt wonen van de Andreas Bonnstraat of elders in Oud-Oost worden van harte uitgenodigd zich via de website van TapasTheater aan te melden. Check www.tapastheater.nl/burendag voor alle info.