The Bootleg Beatles waren in de Q-Factory

0

The Bootleg Beatles waren op 16 februari terug in Q-Factory voor een ‘Let It Be’ Anniversary show. Zij vierden het 50-jarig bestaan van het legendarische Beatles-album Please Please Me. Eddy Ellert was erbij.

Eddy Ellert

Wie kent de tijd niet dat bij het optreden van de Beatles te zien waren met hysterisch schreeuwende meisjes en jongens. Ik zag in de Q-Factory een voortreffelijk optreden die het publiek terugbracht naar de jaren 60. Na een paar nummers ging het publiek ook hier los. Onder de vele ouderen waren ook veel jongeren die alle liedjes mee konden zingen.

Door wat ingelaste pauzes en zich om te kleden gaven deze mannen uit de UK een heel mooi beeld van The Beatles Live van de jaren 60 tot de jaren 90. Ik heb genoten en denk dat ik morgen naar de Recordshop ga om wat vinyl van The Beatles te scoren.

The Bootleg Beatles vertolken al meer dan 35 jaar de muziek van de grootste popgroep aller tijden. Deze Britse band wordt zelfs omarmd door Sir Paul McCartney himself en is de enige tributeband die het beeldmerk van The Beatles mag gebruiken. Als je je ogen dichtdoet, hoor je de Beatles. Als je je ogen openhoudt, dan zie je de Beatles.