Home Dwars nieuws Tocht, schimmel, kou, laat het fixen

Tocht, schimmel, kou, laat het fixen

0

Minder betalen voor gas en elektra? Laat je huis isoleren. De Fixbrigade dicht gratis naden en kieren, brengt radiatorfolie aan en stelt je verwarming beter af.

Als je veel te veel geld weggooit aan je gas en elektra kan de FIXbrigade komen kijken hoe dat beter kan. Bijvoorbeeld door een infraroodscan van je huis. Dan wordt het duidelijk waar alle warmtelekken en tocht vandaan komen. We kunnen dan tijdens een huisbezoek op zoek gaan naar zo veel mogelijk besparing. Maar uiteindelijk mag je zelf weten welke dingen wij voor jou moeten oplossen. De FIXbrigade maakt een offerte voor je met welke materialen er nodig zijn en een inschatting van het aantal uren.

De tarieven van de FIXbrigade zijn en voor minima zijn materialen en werkzaamheden helemaal gratis. Of wil je zelf leren om dit soort werk te doen? Dat kan bij ons. Je vergroot daardoor je kansen op de arbeidsmarkt. Zoek je een stageplaats? Dan is het leertraject van de FIXbrigade iets voor jou. Lees de flyer op deze pagina en meld je snel aan. Wij kunnen maar een paar mensen opleiden.

Afspraak met de Fixbrigade [email protected]
Deelname aan het leertraject [email protected]