Home Overzicht UitTip | Feestelijk familie-uitje in kerstvakantie met ode aan onzin

UitTip | Feestelijk familie-uitje in kerstvakantie met ode aan onzin

0

Tijdens de kerstvakantie speelt Theatergroep Wie Walvis de theatervoorstelling Nietsnut (6+) in het Plein Theater. De voorstelling is een ode aan onzin. Aan een wereld die je pas ziet als alles stilvalt en je de tijd hebt om heel goed te kijken. Een wereld vol fantasie die je nodig hebt om te ontdekken wie je écht bent!

Oscar werkt altijd en Oscar werkt ook altijd hard. Hij heeft nauwelijks tijd om een broodje te eten of naar de wc te gaan. De apparaten om hem heen piepen en trillen en vragen om actie. Als hij ook maar even te laat is gaan ze tekeer. Maar dan valt plots de stroom uit en is het donker en stil in zijn kantoor. Doodstil. Of toch niet?

Wat klinkt daar voor raar getik in de kast en komt er nou muziek uit de koekautomaat? Ineens gaat het licht aan en staan er twee vreemde figuren in het kantoor. Ze zitten overal aan en beginnen de boel op stelten te zetten. Oscar wil dat ze gaan, maar het lukt niet. Ze dansen, ze zingen en het kantoor lijkt helemaal geen kantoor meer. Oscar heeft hier geen tijd voor. Hij moet werken, werken, werken en snel een beetje. Want wat als iemand ziet dat hij geen harde werker maar eigenlijk een grote nietsnut is? Theatergroep Wie Walvis maakt muziektheater voor kinderen die zich groot voelen en volwassenen die weer even klein willen zijn.

Te zien vanaf tweede kerstdag 26 december tot en met 2 januari om 13.00 en 16.00. uur.  Voor of na de voorstelling kun je ook een lekker hapje eten in het Plein Theater Eetlokaal. Heb je een Stadspas met een groene stip? Dan kun je altijd voor € 4,50 naar een voorstelling in Plein Theater, inclusief een drankje bij de bar.

Meer info en tickets www.plein-theater.nl