Home Overzicht Vakantietip: Summerschool van Muziekschool Amsterdam

Vakantietip: Summerschool van Muziekschool Amsterdam

0

In de zomervakantie je creatieve skills ontdekken of verder uitbouwen? Dat kan bij Muziekschool Amsterdam Summerschool 2020. Van 3 tot en met 16 augustus zijn er verschillende zomercursussen. Zowel online, dus ook vanaf je vakantie-adres, als op de muziekschoollocatie in de Nieuwe Kerkstraat. Vette beats maken voor alle kinderen tussen de 8 en 12 jaar, een verdiepende cursus voor gevorderde strijkers  van 11 tot en met 18 jaar en lekker stoeien met geluid en beeld voor iedereen tussen 10 en 18 jaar.

Van 3 tot 15 augustus   Online Producer / Online Composer
Tijdens de digitale Producer of Composer zomercursus leer je met verschillende muziek-apps werken. Zo maak jij straks je eigen muziek op je telefoon! Je kunt de cursussen ook mixen! Tijdens de cursus word je digitaal begeleid door een coach. De opdrachten zijn deels op jouw persoonlijke niveau en interesses afgestemd. Klaar voor een zomer vol opzwepende beats of dromerige composities?
Voor iedereen tussen de 8 en 12 jaar Waar: overal, want online. Van maandag tot en met zaterdag 15 augustus. Kosten 25 euro voor één van de cursussen óf een mix van beiden.

Van 10 tot 14 augustus   Amsterdam Art Lab
Music, video, creativity & live performance! Tijdens deze bruisende zomerweek werk je met een groepje, op je eigen niveau, naar een vet optreden toe. Lekker bezig zijn met muziek, stoeien met video en je creativiteit lekker laten rondwapperen. dát is Amsterdam Art Lab!
Voor iedereen tussen de 10 en 18 jaar in Muziekschool Amsterdam locatie Centrum-Oost, Nieuwe Kerkstraat 122. Van maandag 10 tot en met vrijdag 14 augustus van 12.30 tot 17.30 uur. Kosten 150 euro.

Van 14 tot 16 augustus   Strijkersweekend
Dit strijkersweekend zit boordevol inspiratie voor (alt)violisten en cellisten! Tijdens deze muzikale driedaagse krijg je individueel les én speel je in een kamermuziek-ensemble. We sluiten het weekend af met een feestelijk concert voor familie en vrienden!
Voor strijkers tussen de 11 en de 18 jaar met een goede beheersing van positiespel en vibrato. In Muziekschool Amsterdam, Nieuwe Kerkstraat 122 van vrijdag tot en met zondag 16 augustus 2020. Kosten 150 euro.

Meer informatie en aanmelden
https://www.muziekschoolamsterdam.nl/evenement/summerschool-2020