Home Overzicht Café Eik en Linde viert Valentijnsfeest met Eik On Air

Café Eik en Linde viert Valentijnsfeest met Eik On Air

0

Café Eik en Linde heeft met ‘Eik on Air’ op zondag 14 februari tussen 16.30 tot 18.00 uur een speciale Valentijnsdag-uitzending die samen met ouders van leerlingen van de Boekmanschool wordt verzorgd. Motto: Laten we deze bijzondere Valentijnsdag zoveel mogelijk mensen de liefde verklaren!

De ouders en het café signaleren dat juist nu we door corona afstand moeten houden, er verlangen is naar echt contact. Elkaar aankijken, aanraken, een vonk van magie met liefde, dankbaarheid en waardering delen.

 De uitzending is gevuld met liefdesliedjes en ingezonden gedichten(met of zonder afzender). Vooraf kunnen kijkers een nummer voor iemand aanvragen. De ramen van Eik en Linde zijn versierd met de Valentijnskaarten die naar het café zijn gestuurd.

Ontknoping ‘harten jagen in de Plantage’
Tijdens de uitzending maakt notaris Cora Hagendijk de winnaar bekend van ‘harten jagen in de Plantage’, een door Love Your Locals georganiseerde prijzenspeurtocht die 3 februari begon en is bedoeld om de lokale ondernemers te steunen. Op de speurroute zijn harten die een letter bevatten achter ramen verstopt. Samen en in de juiste volgorde gelegd vormen ze een zin. De speurtocht is er nog tot 13 februari. Het eerste hart is te vinden bij Borrl Kitchen, waar je een flyer met de route kunt ophalen. De route gaat langs meerdere ondernemers in Centrum-Oost. Ze hebben speciale Valentijnsaanbiedingen voor onderweg, om mee naar huis te nemen of om weg te geven. De oplossing van de puzzel kan op een briefje met naam en telefoonnummer in de brievenbus van café Eik en Linde worden gestopt.