Home Overzicht Verkeersongeval op Linnaeusparkweg met dodelijke afloop. Politie zoekt getuigen

Verkeersongeval op Linnaeusparkweg met dodelijke afloop. Politie zoekt getuigen

0

In de vroege ochtend van dinsdag 15 augustus zijn bij een verkeersongeval op de Linnaeusparkweg twee minderjarige jongens van 15 en 17 jaar op een scooter ernstig gewond geraakt. Eén van de slachtoffers, de jongen van 15, is komen te overlijden aan zijn verwondingen. De politie is op zoek naar getuigen.

De bestuurder en bijrijder reden vanaf de Middenweg in de richting van de Hogeweg en kwamen ten val bij de rotonde tussen de Hogeweg en de Linnaeusparkweg. Het tweetal raakt hierbij ernstig gewond. Ambulancepersoneel verleende eerste hulp aan de slachtoffers van het ongeval, waarna ze worden overgebracht naar het ziekenhuis. Eén slachtoffer overlijdt later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

Omdat de politie onderzoek doet naar de toedracht van dit ongeluk, doet de politie een dringende oproep aan iedereen die het duo mogelijk heeft zien rijden. Ben je getuige geweest van de rit of heb je informatie over de route voorafgaand aan het ongeval? Neem dan contact op met de politie.

De politie is geïnteresseerd in eventuele camerabeelden. Beschik je over andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Vermeld hierbij altijd het volgende registratienummer: 2023184167. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.