Home Overzicht Vier actieve buurtbewoners presenteren plannen tijdens Fonds voor Oost Live

Vier actieve buurtbewoners presenteren plannen tijdens Fonds voor Oost Live

0

Vier initiatiefnemers uit Oost presenteren op woensdag 15 december in het Volkshotel hun plannen om de buurt mooier, groener, eerlijker, vrolijker of meer verbonden te maken. Dat gebeurt tijdens Fonds voor Oost Live! Iedereen kan tijdens de avond op stemmen op het beste idee.

Met het aanschaffen van een toegangskaartje  draag je  automatisch bij aan het favoriete initiatief van de avond.  Bovendien kun je de initiatiefnemers op weg helpen in de vorm van tips, netwerk of iets anders wat je kan bieden. De bezoekers hebben het vdus oor het zeggen welk idee binnen no-time werkelijkheid wordt.

Een kaartje kost 10 euro en wordt voor 100 procent een bijdrage aan een van de mooie ideeën. Voor dat tientje krijg je soep en   stemrecht. Alle donaties worden aan het eind van het event verdubbeld door Fonds voor Oost en lokale bedrijven met een hart voor Oost.

Fonds voor Oost is het buurtfonds dat sinds 2014 initiatieven mogelijk maakt, voor en door de buurt. Elke maand is er een aanvraagronde voor initiatieven die Amsterdam-Oost mooier, gezonder, groener of inclusiever maken. Deze ideeën worden beoordeeld door een comité van bewoners uit Oost. Bij Fonds voor Oost kan iedereen terecht; aanvragers, doeners, vrijwilligers en gevers.

Fonds voor Oost Live op woensdag 15 december om 18.00 uur in het Volkshotel. Koop ticket