Je loopt van boom naar boom, naar vijf bijzondere bomen in het Oosterpark. Zodra je eronder staat komt de boom tot leven, je hoort het geruis van bladeren en het gefladder van vleugels. Dit is niet zomaar een park, dit zijn niet zomaar bomen. Hier wonen de Avian Humanoids. Deels mens, deels vogel. In de boom beginnen zij te zingen. Terwijl ze boven je zitten en om je heen vliegen luister je naar hun lied.

Avian Humanoids laat zich omschrijven als geluidskunst en is een mix van hedendaags klassiek en elektronische muziek, met elementen van opera. Bij elke boom ervaar je verschillende vogelmensen, een eigen geluid en een nieuwe compositie. Avian Humanoids is, een productie van componist, producer en performer Evelien van den Broek. De geluidswandeling neemt je mee naar de wereld van mythologische wezens, vervreemdende geluiden en muzikale fantasieën.

Een bovennatuurlijke geluidswandeling

De geluidswandeling in het Oosterpark duurt ongeveer 40 minuten en kun je in een groep of individueel ervaren met de app Echoes en een koptelefoon of oortjes. De geluidswandeling is gratis.

Op 6 en 7 juli is het premièreweekend met een groepswandeling om 11.00 en 15.00 uur. De ontmoetingsplek is bij de Muziekkoepel in het Oosterpark. Vanaf daar volgen we gezamenlijk de geluidswandeling. Na afloop is er de mogelijkheid om jouw ervaring te delen en om vragen te stellen.

Je kunt het hele jaar door de geluidswandeling ervaren. Avian Humanoids is echter het mooist als de bomen bladeren hebben.

Meer informatie en aanmelden
bij evelienvandenbroek.com
de app Echoes