Home Overzicht Vintage Markt na twee jaar terug op Javaplein

Vintage Markt na twee jaar terug op Javaplein

0

De Javaplein Vintage Markt is terug van weggeweest. Na twee jaar noodgedwongen afwezigheid vanwege Covid-19 verandert het Javaplein voor één dag weer in de enige echte allround vintagemarkt van Amsterdam. Als vanouds vind je op deze gezellige markt van alles om je huis een duurzaam en onderscheidend karakter te geven. Van vintage meubelstukken tot bric-a-brac uit Scandinavië, Frankrijk, België en de rest van Europa. Op zaterdag 2 juli van 10.00 uur tot 18.00 uur. 

Zo’n twintig vintagespecialisten uit heel Nederland zetten hun kramen op rondom het voormalig Badhuis op het Javaplein. Met duurzame designmeubels, lampen, accessoires, kleding en andere huisopfleurende blikvangers waar de kwaliteit vanaf spat. Je kunt heerlijk rondstruinen, ideeën opdoen en eyecatchers op de kop tikken voor eerlijke prijzen. De toegang tot Javaplein Vintage Markt is natuurlijk gratis, want hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

De aangeboden meubels en accessoires zijn vooral mid century (jaren ’40 tot en met ’60) met uitstapjes naar andere jaren. Verder is de markt vooral heel gezellig en grenst het aan de kleurrijke Javastraat. Horecagelegenheden rondom het Javaplein maken onderdeel uit van de sfeerbeleving van de markt. Zo zijn er gezellige terrasjes, cafés en restaurants.