Home Overzicht Volkshotel staat helemaal in teken van Amsterdam Dance Event

Volkshotel staat helemaal in teken van Amsterdam Dance Event

0

ADE, Amsterdam Dance Event vindt elk jaar plaats in oktober en brengt meer dan 2500 van ’s werelds grootste en opkomende dance-artiesten naar de stad. De 27ste editie van ADE is van 18 tot en met 22 oktober. Het Volkshotel is een van de locaties.

Van sound bar Doka in de kelder tot restaurant en club Canvas op de zevende verdieping Volkshotel staat van 18 tot en met 22 oktober volledig in het teken van ADE. Het hotel presenteert een uitgebreid en veelzijdig programma, bestaande uit onder andere clubnachten, live shows, een multidisciplinaire voorstelling en een reizende vinylcamper. Het volledige hotel wordt hiervoor ingezet, van Doka in de kelder tot aan Canvas op de zevende verdieping.

In Doka kun je terecht voor een multidisciplinaire voorstelling van Arno Schuitemaker, een culturele avond met Steppin’ Into Tomorrow, een live show met ROLROLROL (Jameszoo & Niels Broos) en clubnachten met United Identites, Brighter Days, Likeminded en Cape St. Francis. Op de line-up staan onder andere Carista, Sadar Bahar UI, AceMoMa, Kamma, Masalo, Chima Isaaro, Sadar Bahar, the Ghost, Suze Ijó and more.

Mocht je op grote hoogte willen clubben, dan ben je bij Canvas op het juiste adres. Op de zevende verdieping vinden twee verschillende nachten plaats, een met Klank en Kleur en een met Heist Recordings in samenwerking met Black Rave Culture. Hier staan onder andere Dam Swindle, Amal, Cinthie, Nativesun, Lovefingers en Classical Love op de affiches.

Last but not least, ook Werkplaats – de lobby van Volkshotel – doet mee aan de ADE-festiviteiten. Hier kun je als platenlliefhebber de kratten induiken bij Tale Of Bus – een reizende vinylcamper die drie dagen voor de deur parkeert – of natuurlijk tijdens de Good Music Vinyl Market op zaterdag. Daarnaast neemt Radio Many Møre de hele ADE-week Station Werkplaats over.

Info en tickets www.volkshotel.nl/ade2023