Home Overzicht Voorbereiding op de Indische Buurt Loop start binnenkort

Voorbereiding op de Indische Buurt Loop start binnenkort

0

Wil je beginnen met sporten of ben je net begonnen? En vind je het gezellig om samen te bewegen? Meld je dan aan voor de Indische Buurt Run op zondag 15 mei. Het is het hardloop- en wandelevenement voor jong en oud in Oost.

Loopwijzer geeft een achtweekse hardloopcursus ter voorbereiding voor de Indische Buurt Run. De Indische Buurt Run is het wandel- en hardloopevenement voor jong en oud van de Indische buurt. Het is een toegankelijk en laagdrempelig hardloopevenement. Beginners die willen starten met bewegen zijn meer dan welkom. Voor de hardloopcursus is belangrijk dat je elke week komt, en trainer Machiel doet de rest! Je zult goed aan de start staan van de eerste Indische Buurt Run.

De trainingen met Machiel zijn gezellig en afwisselend. Je leert hoe je langzaam kunt hardlopen (en dat technisch best lastig!). In het begin ga je al vooruit door langzaam hard te lopen. Op snelheid trainen volgt later. Langzaam hardlopen doe je met een goede basis hardlooptechniek en in de cursus schaaf je aan je eigen loopstijl.

Je kunt je opgeven voor de KidsRun, 5 kilometer voor volwassenen of de wandelroute. We doen het samen. De routes lopen door het Flevopark en deels door de Indische Buurt. Elke deelnemer die de route afmaakt ontvangt een medaille. Zoek je nog een maatje om samen mee te sporten of wil je begeleiding? Neem dan contact op via [email protected].

Hardloopervaring is niet nodig en ook perfect voor her-beginners. De training duurt steeds ongeveer 60 minuten. De kosten bedragen 75 euro voor acht trainingen. Dat is inclusief de inschrijving Indische Buurtrun. De groepsgrootte is minimaal 6 en maximaal 15 personen.

Inschrijven voor de Indische Buurt Run | Inschrijven voor de trainingscursus
Op donderdag 24 maart 10.00 uur kun je je ook inschrijven bij StayOkay op het Timorplein.
De eerste training start al op 23 maart dus wees er snel bij.