Home Overzicht Voorrondes zesde editie Q’s Best talentenjacht in alle genres

Voorrondes zesde editie Q’s Best talentenjacht in alle genres

0
Soultrash, een van de winnaaars van Q's Best in 2018.

Na succesvolle voorgaande edities, waar onder andere Jagd, Soultrash en Soap als winnaars uitkwamen, organiseert Q-Factory een nieuwe editie van de talentenjacht Q’s Best op 19, 20 en 27 december. Q’s Best is de talentenjacht voor alle soorten bands en artiesten die in Q-Factory repeteren.

De deelnemers van Q’s Best zijn inmiddels geselecteerd en alle genres zijn vertegenwoordigd, van keiharde alternatieve rockbands tot intieme optredens van singer-songwriters. In twee voorrondes laten tien acts zien wat ze in huis hebben En dat gebeurt op het podium in de kelder van Q-Factory te midden van de repetitieruimtes. De acts worden beoordeeld door een vakkundige jury, die onder andere bestaat uit The Daily Indie oprichter en hoofdredacteur Ricardo Jupijn, Moke-drummer en singer-songwriter Rob Klerkx en oprichter van Cloudhead Bookings (van onder andere De Likt en Hausmagger) Xander van Dijck.

Op vrijdag 27 december strijden de finalisten in de kleine zaal om een aantal mooie prijzen, waaronder voor de jurywinnaar een Instore bij Concerto en € 250,- repetitietegoed bij Q-Factory. Daarnaast wordt er een publiekswinnaar gekozen, door middel van een decibelmeter. Voor de winnaar van de publieksprijs is er een optreden bij NH Radio-show Countdown Café en eigen optreden op het podium in de kelder van Q-Factory.

Q’s Best op 19, 20 en 27 december om 19.30 uur in Q-Factory. Je bent welkom en zowel de voorrondes als de finale kun je gratis bezoeken.