Home Overzicht Vrolijke familievoorstelling ‘Feest!’ gaat online in première

Vrolijke familievoorstelling ‘Feest!’ gaat online in première

0

Feest! is een familievoorstelling met musici van het NedPHO voor kinderen van 2 jaar en ouder en werd uitgevoerd in Het Concertgebouw, de NedPhO-Koepel en op scholen in Nederland. De voorstelling is onlangs zonder publiek opgenomen in de NedPhO-Koepel en wordt uitgezonden op Facebook en YouTube. De première is op zondag 22 november om 11.00 uur.

Deze vrolijke familievoorstelling, opgenomen in de NedPhO-Koepel, de thuisbasis van het Nederlands Philharmonisch Orkest|Nederlands Kamerorkest in de indische Buurt, duurt 35 minuten. Verkleed als verhuizers nemen vijf musici uit het orkest de kinderen mee naar allerlei verschillende feestjes: een verjaardag, een bruiloft, een babyshower. Bij elk feestje hoort natuurlijk andere muziek. Het liedje Twee violen en een trommel en een fluit is de rode draad in de voorstelling. Verder hoor je prachtige muziek van Händel, Grieg en Bartok.

Feest! werd ontwikkeld door het Nederlands Philharmonisch Orkest|Nederlands Kamerorkest samen met Het Concertgebouw. Componist Leonard Evers is verantwoordelijk voor de muzikale arrangementen en regisseur Bart Oomen maakte van Feest! een vloeiende, spannende en ontroerende voorstelling. Na afloop van de première is Feest! nog terug te kijken op Facebook en YouTube.