Home Overzicht Vrolijkheid met Omar’s Latin Take Away op Sajetplein

Vrolijkheid met Omar’s Latin Take Away op Sajetplein

0

Het is stil in de theaters. Ook het Plein Theater is gesloten. Maar het is toch nog een beetje kerst op het Sajetplein voor het theater. Omar’s Latin Take Away en #BeYourSelfie maken er iets gezelligs van. Loop er eens langs als je toch even een frisse neus wilt halen.

Het Plein Theater is dan wel gesloten, maar gelukkig is het plein altijd toegankelijk voor iedereen. Het theater doet daarom een geste naar de buurt door in de kerstperiode het Sajetplein vrolijk te versieren en wat extra’s te doen met Omar’s Latin Take Away. Daar kun je op woensdag tot en met zondag van 12.00 tot 21.00 uur een heerlijke kop koffie en de lekkerste Colombiaanse hapjes halen.

Kom je naar het Sajetplein dan stap je in een vrolijk decor. Het Plein Theater plaatste er kleurrijke beeltenissen waar je met je vriend, vriendin of familielid onvergetelijke selfies kunt maken. En daarbij hoort natuurlijk ook een onwijs gezellige kerstboom.

Samen met de Stichting Blije Buren verwent het Plein Theater stadspasbezitters met een groene stip op woensdag, vrijdag en zondag met gratis kop soep. Je neemt dan wel je eigen soepbakje mee. Heb je die niet dan krijg je er een voor 50 cent.