Home Oostelijke Eilanden Warme chocolademelk bij de Holiday Shop Hop in de Czaar Peterstraat

Warme chocolademelk bij de Holiday Shop Hop in de Czaar Peterstraat

0
Foto byvangeel

Zoek je een cadeautje voor je partner, vader, moeder of kind? Of gewoon voor jezelf? Zes ondernemers uit de Czaar Peterstraat bundelen hun krachten in de Holiday Shop Hop. Kom op 2 en 16 december naar de Czaar Peterstraat en je krijgt exclusieve kortingen, een kopje warme chocolademelk en een uniek kijkje in de kunst van het tapijt maken.

Het zijn unieke winkels met dezelfde doelgroep, ze verkopen unieke dingen en werken duurzaam. Wie doen er mee? Bij la Louème vind je vintage glas, een perfect cadeau of aanvulling op je feesttafel. Laura en Emmy verkopen vintage glaswerk uit Frankrijk.

Als je toch wat duurdere producten koopt, kun je ze beter kopen bij winkels waar de van grondstof tot verpakkingsmiddel duurzaam gewerkt wordt. Sommige ketens beweren wel duurzaam te zijn, maar achter de schermen gaat het er niet altijd even duurzaam aan toe. Lait de Choco is de eerste veganistische chocolaterie van Nederland. Amalia schenkt 2 december een warme chocolademelk met waarschijnlijk een Italiaanse twist.

Enoteca Sprezzatura is eigenlijk het kantoor van de groothandel in Italiaanse wijnen. Het land heeft zoveel microklimaatjes en druivenrassen, elke wijn verrast je smaakpapillen. De winkel wordt ook gebruikt om sommeliers uit te nodigen.

Marie Marie heeft handgemaakte tassen die je laten glimlachen. Bij Pansy vind je keramiek en kunst van vrouwelijke kunstenaars, gewoon leuke dingen voor de mensen. Bij Shaggies kun je jezelf trakteren op een workshop tapijt maken.

Holiday Shop Hop is meer dan winkelen. Zowel in de winkel als online krijg je een aangename korting. Op 2 en 16 december in de Czaar Peterstraat. Je steunt lokale ondernemers en bent duurzaam bezig.