Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

vrijdag 8 november om 20:30

€20,00

Het heerlijke repertoire van ABBA en vertellen het fantastische verhaal van deze Zweedse hitmachine. Je hoort alles wat je altijd al wilde weten over de blonde Agnetha Fältskog en rode Anni-Frid Lyngstad; het succes, het drama en de roddels. Een reprise, de vorige keer ging het KHL dak eraf!

Beatrice en Vera van der Poel zingen het heerlijke repertoire van ABBA en vertellen het fantastische verhaal van deze Zweedse hitmachine. Je hoort alles wat je altijd al wilde weten over de blonde Agnetha Fältskog en rode Anni-Frid Lyngstad; het succes, het drama en de roddels.

De twee zussen worden bijgestaan door pianist Leo Bouwmeester. Op een meesterlijke manier speelt hij ABBA’s wereldberoemde songs, waaronder Dancing Queen, The Winner Takes It All, Knowing Me Knowing You, Voulez Vous, SOS en natuurlijk Mama Mia op de piano; extra small, zoals de liedjes oorspronkelijk geschreven zijn.

Zo staat hij in zijn eentje garant voor Björn én Benny!

Gegevens

Datum:
vrijdag 8 november
Tijd:
20:30
Kosten:
€20,00
Activiteiten Categorie:

Locatie

De Nieuwe KHL
Oostelijke Handelskade 44A + Google Maps

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.