Home Kunst Beeldend kunstenaars uit de Plantage, Weesperbuurt en Kadijken laten hun werk zien

Beeldend kunstenaars uit de Plantage, Weesperbuurt en Kadijken laten hun werk zien

0

Kunst trekt de aandacht, prikkelt, maakt nieuwsgierig, biedt troost, is goed voor je geestelijke gezondheid en kun je in vervoering brengen. Kunst zet je aan het denken over jezelf en de samenleving. Kunst geeft kracht om mensen en groepen te verbinden. Kunstplatform kunstRUIM organiseert voor de vijfde keer het evenement KNST KRCHT in  hotel Hyatt Regency Amsterdam, de Plantage Dokzaal en Galerie kunstRUIM.

Kunstliefhebbers kunnen op zaterdag 18 en zondag 19 november kennismaken met werk van 48 beeldend kunstenaars uit de Plantage, Weesperbuurt en Kadijken. Tijdens het evenement zijn er rondleidingen en workshops voor een breed publiek en de locaties worden met elkaar verbonden via een speciaal uitgezette kunstroute. Toegang en meedoen is gratis. Verder is er betaalbare kunst te koop bij de kunstwinkel.

Tijdens dit eerste lustrumevenement van kunstRUIM zijn er veel kunstdisciplines te zien: schilder- en tekenkunst, fotografie, keramiek, sieraden, mixed media, beeldhouwwerk en nog heel veel meer. Laat je verrassen en verwonderen door het moois dat Amsterdamse kunstenaars creëren. Tijdens workshops ontdek je je eigen talent en tijdens de rondleidingen word je uitvoerig geïnformeerd over wat de deelnemende kunstenaars inspireert en hoe ze te werk gaan. Tenslotte is er een kunstwinkel met kunst voor iedere portemonnee. Het evenement is voor alle leeftijden.

KNST KRCHTop 18 en 19 november van 11.00 tot 17.00 uur in het hotel Hyatt Regency Amsterdam, de Plantage Dokzaal en Galerie kunstRUIM.

check www.kunstruim.amsterdam