Home Eten&Drinken De Japanner trekt in bij Strandlokaal IJburg

De Japanner trekt in bij Strandlokaal IJburg

0

In Strandlokaal IJburg opent restaurant de Japanner op 1 september een tijdelijk restaurant met terras. De Japanner heeft al vestigingen in de Pijp en in West. Het concept van dit restaurant is gebaseerd op de Japanse izakaya. Met allerlei lekkernijen, van sushi en sashimi tot lichte groente­hapjes en zwaardere gerechtjes.

De Japanner trekt in bij het nieuwe informatie- en ontmoetingscentrum over IJburg: Strandlokaal IJburg met ruimte voor exposities, bijeenkomsten en buurtinitiatieven. Het houten Strandlokaal IJburg is het hele jaar open. Voor de bouw is de bovenbouw van het voormalige gebouw van Lolaland gebruikt.

Strandlokaal IJburg is een plek over en voor de omgeving. Er is allerlei informatie te vinden over IJburg en de ontwikkeling van het gebied. Zo kom je te weten wat er al gebouwd is, maar ook over wat er nog komt in de verschillende deelgebieden: IJburg 1, Centrumeiland, Strandeiland en Buiteneiland. Een grote maquette van het gebied laat zien wat waar gebeurt.

Vanaf 1 september is Strandlokaal IJburg open van woensdag tot en met zondag van 09.00 en 17.00 uur. Restaurant De Japanner is vanaf 1 september van woensdag tot en met zondag geopend van 9.00 tot 00.00 uur. Naast het strandseizoen is Strandlokaal IJburg ook de rest van het jaar geopend.