Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Sekskletsroulette. In het Plein Theater

donderdag 22 februari om 19:30

Gratis

Voorafgaand aan de talkshow ‘Amsterdam Talks Sex: Fantastic Festish’ organiseren we de allereerste editie van Sekskletroulette!
Plein Theater en Circus Andersom nodigen je uit om op een open en respectvolle manier met elkaar te praten over seksualiteit.

Ben je geïnteresseerd in het ontmoeten van nieuwe mensen en wil je op een veilige manier buiten je comfortzone treden? Kom speeddaten, en ontmoet nieuwe mensen, speciaal gericht op het openhartig bespreken van seksualiteit. Waarbij luisteren belangrijker is dan spreken. Heb je de moed om echt te luisteren naar de ervaringen van anderen en je eigen gevoelens te delen? Durf je eerlijk te zijn over wat je wel en niet wilt delen? Stap uit je comfortzone en ontdek meer over jezelf terwijl je diepgaande gesprekken voert. Wees nieuwsgierig, respectvol en laat je verrassen door de waardevolle connecties die kunnen ontstaan tijdens deze bijzondere gelegenheid.

Wat is een Fetish, waarom hebben we het en wat maakt het zo vreemd? Hoe krijg je een fetish? Hebben we het allemaal? Allemaal vragen waar we bij ATSx benieuwd naar zijn, want de wereld van sex heeft nog ontdekking nodig!Te gast in de talkshow zijn seksueel welzijn coach Danique Scipio en psycholoog Ilone de Zeeuw, aangevuld met een poëtische performance van Ludwika. Een expositie van lekkerblijvenlikken siert het Eetlokaal en voorafgaand aan de talkshow kun je meedoen aan Sekskletsroulette!

Gegevens

Datum:
donderdag 22 februari
Tijd:
19:30
Kosten:
Gratis
Activiteiten Categorieën:
,

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.