Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Ruimte om te wonen. Voorstelling in Pakhuis de Zwijger

donderdag 22 februari om 20:00

Gratis

Orkater speelt vanaf april 2024 Café 749, een locatievoorstelling in aanloop naar de viering van Amsterdam 750. Een muzikale ode aan de stad waar voor elke vierkante meter grond wordt gestreden. De voorstelling is tevens een eerbetoon aan de Amsterdamse oud-wethouder De Miranda die zich hard maakte voor betaalbare woningen voor alle Amsterdammers.

Op 22 februari, 28 maart en 25 april openen we het café alvast in Pakhuis de Zwijger. Tijdens drie avonden gaan we aan de toog, in gesprek over een Amsterdam voor iedereen. In aanloop naar de voorstelling Café 749 reflecteren we op de stad van vandaag. Wie voelt zich hier thuis? Van wie is de stad eigenlijk en hebben we nog genoeg ruimte voor iedereen? In welke stad willen we wonen? Ook leren we van het verleden en dromen we over een ideale toekomst. Drie programma’s met de makers van de voorstelling, historici, activisten en beleidsmakers in de geest van De Miranda. Met muziek, een pubquiz, een vleugje geschiedenis en uiteraard iedere avond een laatste ronde aan de bar.

Gegevens

Datum:
donderdag 22 februari
Tijd:
20:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Pakhuis de Zwijger
Piet Heinkade 179 1019 HC + Google Maps
Bekijk de site van Locatie

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.