Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Vrijheidslunch. In de Meevaart

zondag 5 mei om 13:00 tot 15:00

Gratis

Een middag van vrijheid en verbinding in de buurt Buurtcentrum de Meevaart nodigt buurtbewoners uit voor de jaarlijkse  Vrijheidslunch op 5 mei! De lunch wordt bereid door lokale ondernemers uit de Javastraat en de programmering wordt verzorgd door verschillende partners uit de Indische buurt.

Naast een smakelijke maaltijd bereid door de CousCous bar, staat er muziek van het Batjankoor op het programma, en poëzie voorgedragen door lokale dichter Anne Marijn Voorhorst. Ook wordt er een documentaire vertoond over de veranderingen
in de Indische buurt.

Bezoekers worden uitgenodigd om samen te reflecteren op het thema vrijheid. Hoe vieren zij vrijheid? En op welke manieren dragen zij bij aan de vrijheid van anderen?

De Vrijheidslunch wordt mogelijk gemaakt door de inzet van verschillende partners uit de buurt: BIZ – ondernemingsvereniging Javastraat en omgeving, Oba, Elthetokerk, Alle Kleuren Oost, Vrijwilligerscentrale Amsterdam en de Meevaart.

De lunch is gratis toegankelijk voor alle buurtbewoners. Gezien de beperkte ruimte, is aanmelding vooraf vereist.

Toegang is gratis, maar aanmelden is verplicht. Dat kan via deze link. Voor vragen en meer informatie kunt u contact opnemen met [email protected]

Gegevens

Datum:
zondag 5 mei
Tijd:
13:00 tot 15:00
Kosten:
Gratis
Activiteiten Categorie:

Locatie

Meevaart
Balistraat 48a 1094 JN + Google Maps

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.