Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Yoga concert met Maite Hes. In Jungle Amsterdam

zaterdag 24 februari om 11:00 tot 13:45

€20,00

Een muziekoptreden, poëzievoordracht en yin yogales in één. Dat is de formule van de yogaconcerten op zaterdagochtend. De live geïmproviseerde muziek, yogahoudingen en mystieke poëzie bundelen samen tot een reis naar binnen. Deze ochtend zal pianiste Maite Hes haar improvisaties naar de yogamat brengen, André Meeusen bouwt de yogales op rond een gedicht.

Maite Hes is klassiek geschoold en studeert nu voor muziekdocent aan het Conservatorium van Amsterdam. Voor het yogaconcert improviseert ze vanuit eigen werk en stukken van componisten als Max Richter, Yann Tiersen en Joep Beving.

De kalme, meditatieve en tegelijk intense houdingen van yin yoga geven de mogelijkheid om dieper in het bewustzijn te zakken. Op de yogamat vloeien de fysieke sensaties samen met de klanken. Ze nemen je mee op een reis, ver hier vandaan, of juist heel dichtbij, diep van binnen.

Neem een matje mee, warme kleding en eventueel een waterflesje en props. Als je geen matje hebt, kun je er een lenen. De instructies en poëzie zijn tweetalig.

Gegevens

Datum:
zaterdag 24 februari
Tijd:
11:00 tot 13:45
Series:
Kosten:
€20,00
Activiteiten Categorie:

Locatie

Jungle Amsterdam
Tweede van Swindenstraat 26 1093 VS + Google Maps
Bekijk de site van Locatie

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.