Home Kunst Je kunt nu subsidie kunst en cultuur voor 2023 aanvragen

Je kunt nu subsidie kunst en cultuur voor 2023 aanvragen

0

Wil je of je organisatie in 2023 een kunstproject of cultureel festival organiseren? Of heb je als culturele instelling je programma voor 2023 gemaakt? Je kunt tot en met 30 september subsidie aanvragen bij het stadsdeel.

Je kunt een subsidieaanvraag doen voor een kunstproject of cultureel festival dat tussen 1 januari en 1 juli 2023 plaatsvindt in stadsdeel Oost en waar  (opent in een nieuwebewoners naar toe kunnen. Denk bijvoorbeeld aan een dans- of theatervoorstelling, een tentoonstelling of een (tijdelijk) kunstwerk in de openbare ruimte. Of een muziek- of theaterfestival. Meer hierover vind je op Subsidie Eenmalige gebiedsgebonden kunst- en cultuuractiviteiten Oost.

Culturele instellingen in stadsdeel Oost kunnen tot en met 30 september een subsidie aanvragen voor hun jaarprogramma 2023. Meer informatie hierover vindt u op Subsidie Periodieke gebiedsgebonden kunst- en cultuuractiviteiten Oost.

Een commissie van kunstkenners beoordeelt de aanvragen. Criteria zijn onder meer artistieke en zakelijke kwaliteit.

Heb je een idee voor een culturele activiteit in Amsterdam-Oost, maar weet je niet precies hoe je dit moet aanpakken? Zoek je een locatie voor een expositie of een voorstelling in Oost? Wil je meer weten over subsidiemogelijkheden of vergunningseisen? Dan is er het inloopspreekuur Kunst en Cultuur van stadsdeel Oost, elke vrijdag van 11.00 tot 12.00 uur in Framer Framed, Oranje Vrijstaatkade 71.