Home Eten&Drinken Koken uit de Krat | Asperges!

Koken uit de Krat | Asperges!

0
Hét driegangen aspergemenu van 2021 ontwikkeld door Hugo Kennis.

We hangen zeker zelf de slingers op deze week. Genoeg te vieren. Zoals we vorig jaar ook al schreven (en nu niet gaan sippen dat we nu dus al meer dan een jaar enzovoort): they can’t cancel the spring. Met een buiging voor de springerige 83-jarige schilder David Hockney, die dit hart onder de riem vorig jaar uitsprak. Hij had trouwens nog een fijne opmerking. ‘The only real things in life are food and love, in that order…’

Niets meer aan toe te voegen.

Kok Hugo Kennis stelde speciaal voor de Krat het aspergemenu samen. Die asperges behoren trouwens tot de eersten van de kouwe grond. Een hele prestatie, omdat het zo lang koud bleef.

Wat staat erop het menu?

Een delicate aspergebouillon, een verleidelijke combi van asperge met boleten en als dessert de eerste aardbeien met een subtiele aspergecrème. Dank Hugo!

Inger Boxsem en het team van de Krat

Het recept | Het recept wordt je aangeboden door de Krat