Home IJburg Kunst, cultuur en creatie op winkelcentrum IJburg

Kunst, cultuur en creatie op winkelcentrum IJburg

0

Winkelcentrum IJburg staat vier weken lang in het teken van de maatschappij, duurzaamheid en ondernemen. IJburgers worden aangespoord om producten zoals flesjes, dopjes, blikjes, lege pakken en stofjes in te leveren bij de glazen kas aan de IJburglaan. Daarmee ontstaat tijdens de WIJburg-maand een 100 procent gerecycled kunstwerk. Gemaakt voor en door de IJburgers

Na het grote succes van de WIJburg-dag in 2021, gaat winkelcentrum IJburg nu nog een stapje verder. De kennis van de ondernemers en de aantrekkelijkheid van de buurt en haar bezoekers komen samen in de WIJburg-maand.

Op de zaterdagen 17 en 24 september en 1 en 8 oktober zijn er allerlei activiteiten in Winkelcentrum IJburg. De rode draad van de WIJburg-maand is het gezamenlijk realiseren van een uniek kunstwerk. Niet zomaar een kunstwerk, maar een 100 procent gerecycled kunstwerk. Gemaakt voor en door de IJburgers.

In de glazen kas aan de IJburglaan kun je onder begeleiding van een kunstenaar je eigen visie op het kunstwerk loslaten. Het kunstwerk zelf wordt aan het einde van de laatste week op zaterdag 8 oktober onthuld. Naast het kunstwerk zijn er tijdens de WIJburg-maand elke zaterdag muzikale en culinaire activiteiten en workshops.

Check winkelcentrum-ijburg.nl