Home Overzicht Pak de ruimte op de Weesperstraat en organiseer iets in het tijdelijke...

Pak de ruimte op de Weesperstraat en organiseer iets in het tijdelijke Pocket Park

0

Het afsluiten van de Weesperstraat met de ‘Knip’ is aanleiding voor de aanleg van een tijdelijk Pocket Park tussen de Nieuwe Kerkstraat en de Nieuwe Prinsengracht. Van 15 juni tot en met 22 juli organiseert BIZ Knowledge Mile samen met buurtbewoners en bedrijven een publieksprogramma.

Door de proef met de Knip ontstaat een uniek stuk openbare ruimte van ruim 200 m2 in de doorgaans drukke Weesperstraat. Het doel van het Pocket Park is het vergroten van de leefbaarheid en het promoten van de Knowledge Mile als een groene en duurzame stadsstraat.

Bewoners, bedrijven en andere geïnteresseerden krijgen de mogelijkheid om voor één dag(deel) de sleutel van het Pocket Park te ontvangen en een activiteit te organiseren voor vrienden, familie, collega’s of de buurt. Denk hierbij aan een buurtlunch, yoga in het park, een pop-up tentoonstelling of een workshop over bijvriendelijke beplanting. BIZ Knowledge Mile biedt ondersteuning en budget aan degenen die een activiteit willen organiseren, om zo hun ideeën werkelijkheid te laten worden.

Wil je gebruikmaken van de kans om de ruimte in het tijdelijke Pocket Park te benutten en zo bij te dragen aan een levendige en bloeiende gemeenschap. Voor meer informatie kun je contact opnemen met [email protected]