Home Indische Buurt TrainMore neemt Akademia Training Club op Javaplein over

TrainMore neemt Akademia Training Club op Javaplein over

0
TrainMore aan de Oranje-Vrijstaatkade

Akademia Training Club op het Javaplein is overgenomen door TrainMore. Het is de zestiende vestiging van deze gyms in Amsterdam en de derde in Oost. Eerder streek TrainMore neer op de Oranje-Vrijstaatkade, het Oosterdok en de Piet Heinkade. TrainMore Javaplein opent op 5 december haar deuren.

TrainMore is volgens Marjolijn Meijer van de gym de enige sportschool waar members per training een euro korting krijgen op hun lidmaatschap. ‘Waar de goede keuze vaak het duurdere alternatief is, zoals gezonde en verse voeding, willen we het goed voor je lichaam zorgen belonen’, zegt ze. TrainMore, met gyms door heel Nederland, staat ook bekend om haar focus op kunst, muziek en community building. Dit komt tot uiting in live dj-avonden en samenwerkingen met artiesten.

Eerder maakte Meijer de groeistrategie van Urban Gym Group bekend: ‘We zijn geïnteresseerd in gesprekken met fitnessclubs in Amsterdam of andere grote steden in het land. We zijn in gesprek met clubs waar we de bestaande activiteiten kunnen voortzetten.  We hebben ook contact met vastgoedeigenaren die grote panden hebben waar gyms geopend kunnen worden.’