Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Feest 150 jaar Brandweer Amsterdam-Amstelland. In kazerne Willem

donderdag 15 augustus om 11:00 tot 20:00

Free

Brandweer Amsterdam-Amstelland bestaat precies 150 jaar. Een mooie gelegenheid om de oude stoomspuit Cerberus weer tot leven te wekken. Deze oude, vroeger door paarden getrokken wagen uit 1899, zal voor het eerst sinds zijn 5-jarige restauratie, weer doen waarvoor hij ooit ontworpen is. Met veel (stoom)kracht blussen. Naast de oude stoomspuit zal ook de blusboot Jan van der Heyde IV demonstreren met wat voor kracht zij het water vanuit de Amstel kan oppompen.

Om het feest compleet te maken is er ook nog een hele lading andere oude brandweervoertuigen vanuit het hele land te bewonderen. Dus ben jij een echte liefhebber, dan wil je dit feest niet missen! Je hebt namelijk ook de kans om een stukje geschiedenis te schrijven. Alle bezoekers kunnen een boodschap achterlaten voor onze tijdcapsule die we over X jaar weer openmaken. Een leuke gelegenheid om een mooie wens of bijzondere boodschap achter te laten voor de brandweer. Uiteraard is dit een event voor jong en oud!

 

Gegevens

Datum:
donderdag 15 augustus
Tijd:
11:00 tot 20:00
Kosten:
Free

Locatie

Brandweer kazerne Willem
Ringdijk 98 1097 AH + Google Maps

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.