Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Gehakte memmisj met kiezelsteentjes. Kookevenement in De Nieuwe KHL

zondag 25 februari om 17:30

€52,50

Kookevenement met kookboekenschrijfster Jonah Freud. Smullen van heerlijke gerechten uit de Joodse wereldkeuken, van de muziek tussen de gangen door en van het gezelschap aan de lange tafels.

Als het in joodse families érgens om draait is het om eten. Er staat altijd wel iets te pruttelen, te stoven of in te koken. De joodse keuken is een rijke, wereldwijde keuken. Joden leven immers verspreid over de hele wereld, in alle continenten. Waar ze koken vanuit dezelfde bron, maar met andere ingrediënten en eigen gerechten. Dat proeven we allemaal in dit kookevenement met kookboekenschrijfster Jonah Freud.

Wat we eten?
In ieder geval kippensoep. En wie weet gehakte memmisj met kiezelsteentjes of quatsch mit Sause. Het wordt in ieder geval smullen van de heerlijke gerechten, van de muziek tussen de gangen door en van het gezelschap aan de lange tafels.

Voorzetting van een traditie
Met ‘Gehakte memmisj met kiezelsteentjes’ zet de Nieuwe KHL een traditie van kookevenementen voort. Zoals we eerder mooie avonden organiseerden met chefs met een vluchtelingenachtergrond, en eten op niveau met Alain Caron. Je proeft van een rijke keuken, hoort meer over de achtergronden en de muziek verdiept je beleving.

Jonah Freud heeft nog heel wat potten op het vuur. Het begin van een nieuwe serie? We hopen het!

Entree  52,50 euro. Inclusief een driegangen shared menu en livemuziek.

Gegevens

Datum:
zondag 25 februari
Tijd:
17:30
Kosten:
€52,50
Activiteiten Categorieën:
, ,

Locatie

De Nieuwe KHL
Oostelijke Handelskade 44A + Google Maps

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.