Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Gospel, Pop en Soul. Benefietconcert in De Nieuwe Kerk   

woensdag 24 april om 20:00

In De Nieuwe Kerk aan de Dam een bijzondere benefietavond met spectaculaire optredens van ‘The New Gospel Sensation & Friends’. De opbrengsten zijn bedoeld voor de grootschalige restauratie van de kerk die vanaf deze zomer uitgevoerd moet worden. Het kostbare project betreft de herfundering van acht zuilen.

De Nieuwe Kerk voert sinds mei vorig jaar actie om hiervoor geld op te halen. Inmiddels heeft de organisatie één miljoen euro opgehaald. In totaal is er 2.7 miljoen euro nodig om de restauratie te kunnen bekostigen. Een kaartje voor het benefietconcert kost € 38. Online verkrijgbaar via nieuwekerk.nl.  

De benefietavond wordt geopend door dichter en spoken word artiest Gershwin Bonevacia. Noraly Beyer zal de avond presenteren. Na een tweetal nummers door de getalenteerde fluitist Ronald Snijders volgt het optreden van ‘The New Gospel Sensation’ met het programma ‘Pop & Soul goes Gospel’. Een echte feel-good avond vol bekende gospelsongs die worden afgewisseld met verschillende soul- en pophits. Natuurlijk staan ook de bekende meezingnummers op het programma waaronder Oh Happy DaySeptember en Your Love Keeps Lifting me Higher

‘The New Gospel Sensation’ reist al jaren door het hele land en heeft gewerkt met bekende artiesten als Tino Martin en Karin Bloemen. Ook het programma All you need is love werd muzikaal omlijst met hits van ‘The New Gospel Sensation’.  

Tickets (€ 38) voor het benefietconcert zijn online verkrijgbaar via nieuwekerk.nl. Het programma begint om 20 uur (deuren geopend vanaf 19 uur). 

Het benefietconcert maakt onderdeel uit van de grootschalige actie, ‘doneer voor de zuilen’. Opgezet door De Nieuwe Kerk om geld op te halen voor de restauratiewerkzaamheden. In totaal heeft de organisatie 2.7 miljoen euro nodig. Ons team doet een beroep op iedereen die De Nieuwe Kerk een warm hart toedraagt. Meer informatie is te vinden via nieuwekerk.nl.  

Gegevens

Datum:
woensdag 24 april
Tijd:
20:00
Activiteiten Categorie:

Locatie

Nieuwe Kerk
Dam 1001 AE + Google Maps

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.