Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Hein Heijnen met optreden van Linnaeus Ensemble.

vrijdag 8 maart om 18:00

In maart verschijnt Maanlichtverhalen van Hein Heijnen (Uitgeverij Van Warven 2024). Op 8 maart komt hij verhalen voordragen en signeren. De bundel brengt u in een doolhof van ontmoetingen in clair-obscur. Maanlichtverhalen ontstaan meestal ’s nachts. Een maanlichtverhaal beschrijft een ontmoeting met iemand die een wonderlijke ervaring heeft meegemaakt.

De beleving van zo’n ontmoeting kan een gevoel oproepen dat het te maken heeft met een engel uit een andere dimensie. En dat de meeste verhalen in deze bundel goed aflopen, is een wonder op zich. Want zonneschijn is in het leven vaak op de bon.

Sinds zijn studententijd schrijft Hein Heijnen korte verhalen met een liefdevolle blik op de wereld. Na zijn pensionering als dermatoloog publiceerde hij onder meer Rokade, een schaakroman. In een verkorte versie werd deze in het Duits als E-book uitgebracht. In dialoog met de dichter Merik van der Torren verscheen de verhalenbundel Toverdrankjes voor Geluk – 20 duetten.

Gegevens

Datum:
vrijdag 8 maart
Tijd:
18:00
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Linnaeus Boekhandel
Middenweg 29 1098 AB + Google Maps

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.