Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Koningsdag Festival. In de Watergraafsmeer

zaterdag 27 april om 07:00 tot 18:00

Sla je slag al in de vroege uurtjes op de vrijmarkt. De hele dag zijn er optredens van muzikanten, theatergroepen en muziekscholen uit de buurt op de zes podia. Laat je verrassen door alle straatartiesten, circus en kermis. En geniet van heerlijk eten en drinken verzorgd door de lokale horeca en foodtrucks.

Vanaf 9 uur starten de activiteiten: straattheater, muziek, dans, poppenkast en veel meer. Er is volop eten en drinken, van onze lokale horeca en door food trucks. In verband met de bouwwerkzaamheden op een deel van de Hogeweg, steken we ook dit jaar met een deel van de festiviteiten het water over naar de Oranje-Vrijstaatkade en -plein. Op de Oranje-Vrijstraatkade vind je onder andere een vintage markt.

De Linnaeuskade staat onder andere in het teken van sport en spel met diverse activiteiten van sportverenigingen uit de buurt. En neem ook een kijkje op de kunststraat ( Meester P.N. Arntzeniusweg) of presenteer daar je eigengemaakte kunst.

 

Gegevens

Datum:
zaterdag 27 april
Tijd:
07:00 tot 18:00
Activiteiten Categorieën:
,

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.