Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Opening Baggerbeest

vrijdag 1 maart om 15:00 tot 23:00

Broedplaats Baggerbeest feestelijk haar deuren in de Sluisbuurt, waarbij Touria Meliani de plek officieel inwijdt. Een tienjarig avontuur begint, waar creatieve makers de zandvlakte naast de Piet Heintunnel omtoveren tot een bruisende plek met 72 ateliers, een programma zaal, jongerencentrum Dynamo, Sluislab Inholland, diverse creatieve workshops voor alle leeftijden en horecagelegenheid Bar Baggerbeest.

De naam van de broedplaats verwijst naar een amfibisch diertje dat hier uit het slib van het IJ is gekropen om zich nieuw terrein eigen te maken. Deze broedplaats is pionier op de zandvlakte en brengt het gebied tot leven.

Baggerbeest is hét culturele ankerpunt van de stadswijk-in-wording: de Sluisbuurt. Met een gezellige bar, een zaal voor programmering, een buurtatelier en tientallen werkruimtes voor kunstenaars en creatieve bedrijven, is het de nieuwste hotspot van Zeeburgereiland.

Gegevens

Datum:
vrijdag 1 maart
Tijd:
15:00 tot 23:00
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Broedplaats Baggerbeest
Zuiderzeeweg 47 1095 KX + Google Maps

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.