Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Pittige mosterd met Jan en Tonny Jansen

donderdag 15 februari om 20:00

Gratis

Deze avond een kijkje in het werk en leven, de dromen en ambities van schoenontwerper en buurtgenoot Jan Jansen en zijn vrouw Tonny Polman. Ze hebben altijd samen gewerkt en zijn samen nog steeds actief en drukker dan ooit. Wat houdt een heilige voor brandend?

In Pittige Mosterd krijgen creatieven, (levens)kunstenaars en andere cultureel ingestelden uit de Oostelijke Eilanden een kijkje in het werk en leven, de dromen en ambities van een bekende buurtgenoot.

Deze avond een kijkje in het werk en leven, de dromen en ambities van schoenontwerper en buurtgenoot Jan Jansen (1941) en zijn vrouw Tonny Polman (1940). Ze hebben altijd samen gewerkt, Jan ontwierp de schoenen, Tonny runde o.a. hun winkel aan het Rokin.

Jan Jansen schoenen zijn wereldberoemd en vaak geëxposeerd in musea. Onder andere het Contemporary Craft Museum in New York, het Rijksmuseum en het Stedelijk museum in Amsterdam hebben werk van hem aangekocht.

Ze zijn samen nog steeds actief en drukker dan ooit. Twee keer per jaar bezoeken ze de materialenbeurs in Milaan. En de schoenen worden gemaakt in Portugal, dus reizen ze daar ook met enige regelmaat naartoe om de prototypes te laten maken.

Laat je inspireren door deze creatieve en wereldberoemde buurtbewoners met idealen.

Gratis inloop. Wil je zeker zijn van een plek? Meld je aan via [email protected]

Gegevens

Datum:
donderdag 15 februari
Tijd:
20:00
Kosten:
Gratis
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

De Nieuwe KHL
Oostelijke Handelskade 44A + Google Maps

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.