Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Rondleiding. In het Muziekgebouw

zondag 14 april om 13:00 tot 17:00

€9,50

Een rondleiding is dé kans om voor en achter de schermen te kijken in een van de mooiste concertzalen van Europa. Een enthousiaste gids vertelt je alles over de geschiedenis van het Muziekgebouw en zijn bijzondere architectuur.

Er wordt uitgebreid stilgestaan bij de eindeloze mogelijkheden van de Grote Zaal en zijn prachtige akoestiek. Kom op plekken die anders niet toegankelijk zijn voor publiek, zoals het backstage-gebied, de kleedkamers, het loading dock en de artiestenfoyer. En vergeet vooral niet te genieten van het mooie uitzicht over het IJ vanaf de Foyerdecks.

De rondleiding is in het Nederlands, start in de Entreehal en duurt ruim een uur. Iedere rondleiding is weer anders en afhankelijk van wat er op dat moment gaande is in het gebouw. Houd er rekening mee dat er bij de rondleiding veel gelopen wordt. Voor mensen in een rolstoel is vrijwel alles bereikbaar met de lift.

Combineer met concert
Combineer je rondleiding met het orgelconcert van 11.00 uur in de Kleine Zaal of het middagconcert van 15.00 uur in de Grote Zaal. Voor het concerten moet je apart een ticket kopen.
€ 9,50 | € 7,50 reductie

Gegevens

Datum:
zondag 14 april
Tijd:
13:00 tot 17:00
Kosten:
€9,50
Activiteiten Categorie:

Locatie

Muziekgebouw
Piet Heinkade 1 1019 BR + Google Maps
Bekijk de site van Locatie

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.