Home Nu in... Exposities Nu in tHUIS aan de Amstel

Nu in tHUIS aan de Amstel

0

Margo van Oosterhout werkt al ruim 27 jaar als beeldend kunstenaar, in het verleden werkte ze met olieverf, krijt en aquarel maar momenteel uitsluitend met acryl.

Expositie
Margo van Oosterhout

Nu te zien

Margo van Oosterhout heeft zich bij verschillende kunstenaarsgezelschappen aangesloten. Van 1993 tot 1997 schilderde zij aan de Akademie de Leeuwenburg in Amsterdam. Tijdens die periode schilderde zij voornamelijk mensfiguren, maar ook stillevens en landschappen. In dezelfde periode volgde ze een cursus modeltekenen. Van 1997 tot 2000 schilderde zij bij Tekenstudio “Three of a Kind” in Amsterdam. Hier ontstond de fascinatie voor het menselijk vrouwenlichaam in schilderkunst.

Vanaf 2000 schildert zij bij  beeldend kunstenaar Herman Jansen in Amsterdam. Zij schildert hier aan de hand van een naaktmodel. In haar eerdere werk volgt ze meer het werkelijk beeld, in een latere periode werden de werken met meer impressie weergegeven met veel kleur en met voornamelijk het accent op het gezicht.

De afgelopen jaren heeft zij gekozen voor een nog abstractere versie met veel strepen in diverse kleuren. Expressie van de modellen zijn het wezenlijke onderwerp in haar werk.


tHUIS aan de Amstel→
Korte Ouderkerkerdijk 45

tHUIS aan de Amstelis een ‘culinair en artistiek café in de voormalige ‘Ingenieurswoning” van de Zuidergasfabriek in Oost. Hier kun je 7 dagen per week genieten van koffie, wijn en bijpassende gerechten. Breng een bezoek aan onze expo’s en proeverijen.


 

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here