Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Straatfeest opening Eerste van Swindenstraat

zaterdag 6 april om 11:00 tot 17:00

Ondernemersvereniging de BIZ Eerste Van Swindenstraat organiseert met hulp van stadsdeel Oost een groot straatfeest. Met muziek, workshops en leuke kinderactiviteiten. We vieren de oplevering van de straat. Iedereen uit de buurt en daarbuiten is welkom.

Stadsdeelvoorzitter Carolien de Heer opent de straat om 11.00 uur. Daarna is er een straatfeest tot 17.00 uur met muziek, workshops en leuke kinderactiviteiten. Medewerkers van de gemeente zijn tijdens het feest aanwezig om te vertellen over de achtergrond van het project en over de aanpassingen die zijn gedaan.

Sinds 2017 werken we met bewoners en ondernemers samen om de Eerste Van Swindenstraat opnieuw in te richten. In 2022 zijn de werkzaamheden gestart. Ruim een half jaar eerder dan gepland is de straat klaar. Door de opknapbeurt is de straat mooier, veiliger en overzichtelijker met eenrichtingsverkeer. Ook is er meer ruimte voor voetgangers en fietsers. Er zijn nieuwe bomen en plantenbakken in de straat.

 

Gegevens

Datum:
zaterdag 6 april
Tijd:
11:00 tot 17:00
Activiteiten Categorie:

Locatie

Eerste van Swindenstraat
Eerste van Swindenstraat 1093 ES+ + Google Maps

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.