Home Exposities Hotel Arena

Hotel Arena

In de expositie ’10 Shades of Water’ komen verschillende fases uit het leven van  fotografe Daniëlle van der Erve samen. Van het water waar zij opgroeide, de Bussumervaart in Naarden, het leven in Amsterdam waar haar liefde voor fotograferen is ontstaan en de rivier de Zaan die haar veel troost, moed en doorzetting gaf tijdens de moeilijke periode na het overlijden van haar zus.

Expositie
10 Shades of Water

Van 21 juni tot en met 21 september

Met fotografie van water kan Daniëlle haar gevoelens uiten. Water maakt contact met de wereld en geeft dit op een eigen fascinerende wijze weer, daarom geeft de fotografe graag vorm aan de wereld via foto’s van water.

De foto’s van de expositie zijn onbewerkte weergaven van de werkelijkheid. Water is iets dat iedereen kan zien, maar waar in deze drukke tijd vaak aan voorbij wordt gegaan. Met deze expositie hoopt de fotografe mensen te inspireren om meer stil te staan bij de kleine, gewone en vooral mooie momenten in het leven. Iedere seconde is water anders, net als het leven dat aan ons voorbij raast.


> Hotel Arena
‘s-Gravesandestraat 56

Stadshotel Arena heeft diepe wortels in Amsterdam en staat met haar voeten in het gras van het Oosterpark. Het is de plek waar je eet, drinkt, werkt, slaapt, danst. Waar je praat en luistert, ontdekt en herkent, thuiskomst, uitgaat en grenzen verlegt. Het eeuwenoude pand heeft een museaal karakter en is daardoor ook bijzonder geschikt voor exposities.

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here