Home Nu in... Exposities Nu in Hotel Arena

Nu in Hotel Arena

1

Vanaf jongs af aan wist Teo Krijgsman (1949) al dat hij fotograaf wilde worden. ‘Ik heb tijdens mijn carrière vrijwel alles gefotografeerd. Ik zeg wel eens ‘van pil tot Porsche’ en zo is het ook letterlijk geweest.’ In de Gallery van Hotel Arena is zijn werk te bewonderen.

Expositie
My work is my gold

Van 18 oktober tot 30 januari

Teo heeft zijn expositie samengesteld met Ans van Berkum. Zij is kunsthistoricus en specialiseerde zich in ruimtelijk werk, architectuur en outsider art. Ans van Berkum is voor een groot gedeelte verantwoordelijk voor de conceptuele aanpak, de zeven verschillende thema’s en de opbouw van de expositie. Beneden in de hal van Hotel Arena hangt namelijk al werk van de fotograaf wat een opmaat is voor de foto’s boven in de Gallery.

Alles loopt in elkaar over maar zijn wel gecategoriseerd in de thema’s: Architecture, Decay, Sunset, Hard Edge, Yonder, Autoshades & CitysHapes en Flocks.


Hotel Arena →
‘s-Gravesandestraat 56

Stadshotel Arena heeft diepe wortels in Amsterdam en staat met haar voeten in het gras van het Oosterpark. Het is de plek waar je eet, drinkt, werkt, slaapt, danst. Waar je praat en luistert, ontdekt en herkent, thuiskomst, uitgaat en grenzen verlegt. Het eeuwenoude pand heeft een museaal karakter en is daardoor ook bijzonder geschikt voor exposities.

1 REACTIE

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here