Home Watergraafsmeer Italiaanse restaurant Novi wil huiskamer voor de buurt worden

Italiaanse restaurant Novi wil huiskamer voor de buurt worden

0

Het Italiaanse restaurant Novi heeft z’n deuren aan de Middenweg geopend. Novi wordt een echt buurtrestaurant voor families. Naar goed Italiaans gebruik gaat de aandacht naar de kwaliteit van het eten en drinken en niet naar zo hip mogelijk proberen te zijn. Het huiskamerrestaurant is een klassiek en tijdloos Italiaans concept.

Gastvrijheid is, naast lekker eten en drinken, een andere belangrijke waarde voor Novi. De eigenaren Eshwin Boetting en Maarten Koelink willen er echt een ‘all-day’ horecazaak voor de buurt van maken, waarbij het gezin als doelgroep centraal staat. Wanneer de kinderen naar school zijn, kun je ’s middags een broodje eten. Vervolgens open je rustig je laptop om in een ontspannen omgeving te werken en te genieten. ’s Avonds drink je er met vrienden de beste Italiaanse wijn in een knusse sfeer.

Eshwin en Maarten zijn beiden van jongs af aan werkzaam in de horeca en koesteren gastvrijheid en goed eten. Dat hebben ze al bewezen met hun andere restaurant: De Kop van Oost. Een restaurant aan het Zeeburgerpad direct aan het water, waar gerechten (waaronder Italiaanse) met lokale producten worden gereserveerd. Kop van Oost bestaat inmiddels ruim vijf jaar.

Check novi-stradamezzo.nl