Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Duurzaam werken in de stad. Discussie in Pakhuis de Zwijger

donderdag 4 april om 19:30

Gratis

In 2024 reikt Arcam voor de 17e keer de Amsterdamse Architectuurprijs (AAP) uit aan de architect en opdrachtgever van het beste Amsterdamse gebouw van het afgelopen jaar. De prijs is een belangrijke graadmeter van wat er wordt opgeleverd in Amsterdam, wat er speelt in de bouwsector, hoe beleid een fysieke uitwerking krijgt in architectuur en hoe ontwerpers en opdrachtgevers daarmee omgaan.

In aanloop naar de uitreiking op 25 april in De Duif spreken we tijdens drie programma’s in Pakhuis de Zwijger met de architecten, opdrachtgevers en juryleden van de AAP 2024. De tien nominaties zijn thematisch verdeeld over drie avonden. De eerste avond staan Alliander (De Zwarte Hond), Zandkasteel (Max van Huut i.s.m. a/d Amstel architecten) en Tripolis-Park (MVRDV) centraal. In 2024 reiken we de de publieksprijs voor de tiende keer uit. Met enkele eerdere publieksjuryleden blikken we terug op hun ervaringen. Daarnaast is er een Alternatieve AAP, waarin we aandacht besteden aan tien bestaande gebouwen die in 2023 een rol hebben gespeeld in het debat over de stad.

Gegevens

Datum:
donderdag 4 april
Tijd:
19:30
Kosten:
Gratis
Activiteiten Categorie:

Locatie

Pakhuis de Zwijger
Piet Heinkade 179 1019 HC + Google Maps
Bekijk de site van Locatie

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.