Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Een leefbare aarde voor volgende generaties. Presentatie in Artis Groote Museum

donderdag 15 februari om 19:30

Museumticket

Maak jij je wel eens zorgen over hoe huidige generaties de wereld achter zullen laten voor toekomstige generaties? Luister naar Margriet Goddijn, een ‘Grootouder voor het Klimaat’. Zij vertelt hoe onze acties kunnen bijdragen aan een leefbare wereld voor onze (achter)kleinkinderen.

De gevolgen van de klimaatcrisis zijn in het hier en nu merkbaar. Extreme weersomstandigheden, smeltende ijs, ecosystemen die aftakelen: als we op deze tour doorgaan, zullen komende generaties het zwaar krijgen. Daarom zetten de Grootouders voor het Klimaat zich in voor een leefbare wereld voor onze (achter)kleinkinderen. In deze editie van Doeners en Doorbrekers vertelt Margriet Goddijn hoe de Grootouders voor het Klimaat zich met een netwerk grootouders, oudooms en -tantes inzetten voor 100% duurzame energie voorziening, het versterken van biodiversiteit en klimaatrechtvaardigheid.

Verandering is dringend én mogelijk. Hoe kunnen we de Aarde doorgeven aan volgende generaties?

Gegevens

Datum:
donderdag 15 februari
Tijd:
19:30
Kosten:
Museumticket
Activiteiten Categorie:

Locatie

Artis Groote Museum
Plantage Kerklaan 38-40 1018 CZ + Google Maps

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.