Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Winterlicht: avontuurlijk dineren op Forteiland Pampus

vrijdag 16 februari om 18:00

€89,50

Winterlicht is een culinair avontuur met een vleugje vrijheid en een flinke dot geschiedenis. Ingrediënten als een onbewoond eiland, een menu met heerlijkheden en een unieke setting staan garant voor een fantastische avond.

Je avond uit gaat van start op het water en in winterse sferen vaar je in zo’n dertig minuten over het verstilde IJmeer naar Forteiland Pampus toe. Geniet van spectaculaire, winterse uitzichten over het meer en de skylines van Amsterdam, Almere en het Gooi.

Op het centrale plein van het eiland heten we je van harte welkom bij Winterlicht en vertellen we wat de avond je zal brengen.

Elke vrijdag- en zaterdagavond van 16 februari tot en met 16 maart varen we uit vanaf Amsterdam/IJburg. Op 1 en 2 maart vanuit Muiden. Het inschepen is om 18.00 uur. Samen met alle andere gasten vaar je naar werelderfgoed Pampus. Na een bijzondere avond vol heerlijkheden varen we rond 22.15 uur weer terug en heb je rond ietsje voor 23.00 uur weer vaste grond onder de voeten.

Check /www.pampus.nl

Gegevens

Datum:
vrijdag 16 februari
Tijd:
18:00
Kosten:
€89,50
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Pampus
Pampus + Google Maps

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.