Home Exposities in Oost P////AKT | nu te zien |

P////AKT | nu te zien |

0

Als een platform voor hedendaagse kunst wil P ///// AKT zijn kunstenaars in staat stellen hun eigen mentale ruimte binnen de muren te creëren – een altijd veranderende omgeving voor de bezoekers om zich onder te dompelen.

Expositie
The Space Conductors Are The Space Conductors Are Among Us – Part III)
Stephan Blumenstein

Van 5 september tot en met 11 oktober op donderdag tot zondag van 14.00 tot 18.00 uur

In zijn eerste solotentoonstelling in Nederland zet Stephan Blumenschein (NL / AT) zijn studie van de tentoonstellingsruimte voort. Opgezet als drie situaties in en rond P //// AKT, observeert de kunstenaar hoe bezoekers bewegen, systematisch opgebouwd door momenten van spanning en rust: verzamelen bij een schuifdeur bij de ingang voordat deze opengaat; binnen met een paar anderen naar een plaat luisteren; wordt voorgelezen op een boot die langs het achterste kanaal drijft. Blumenschein vraagt ​​bezoekers om door beweging te lezen zoals men luistert naar een lied met een deuntje en een ritme. De ruimte in deze tentoonstelling is er een van wachten, misschien zelfs van geven. Het wil een ruimte zijn om te verschijnen, waarin politiek zou kunnen plaatsvinden. Maar het is ook verzonnen. Als wachten een hulpmiddel is, kan het deuren openen en het volume aanpassen aan iemands verlangen naar intimiteit.


P////AKT
Zeeburgerpad 53

P ///// AKT is een non-profit expositieruimte voor hedendaagse kunst en biedt een platform voor het ontwikkelen van uitzonderlijke en artistieke talenten.