Home Exposities in Oost Power of Art House | te zien

Power of Art House | te zien

0
Foto Alphons Nieuwenhuis

Kunstenaar CSAR heeft van de ruimte een bizarre, vervreemdende ervaring gemaakt. Zijn absurdistische objecten, vergezelt van satirische teksten van Jeroen Teitler, stralen een bijna perverse vrolijkheid uit. De rode draad in het geheel is de vraag: who owns the truth?

Expositie
Who Owns the Truth?

Nu te zien

Kunstobjecten van CSAR vertolken op satirische wijze de mechanismen die ons wereldbeeld vertroebelen. Zoals de misleidende en opportunistische communicatie van grote bedrijven en commerciële merken, de vaak eenzijdige en/of sensatiebeluste berichtgeving van media, en de manipulatieve propaganda van politici. Tegelijkertijd wordt ook aan de bezoeker een kritische spiegel voorgehouden: wat is onze eigen rol en verantwoordelijkheid in dit geheel? Alle kunstobjecten in de ruimte zijn te koop. Van tafelkleden, servies en champagneglazen tot en met het klassieke bad gevuld met één miljoen dollar. Met de aankoop van deze producten steunt men het werk van het Power of Art House.

Op vrijdag en zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur


Power of Art House >
Entrepotdok 26

Power of Art House is een internationaal platform voor Art & Social Engagement. Wij geloven in de kracht van kunst. Kunst kan ogen openen en laat je de wereld in uiteenlopende perspectieven zien. Vragen stellen zonder antwoorden te geven, zodat het publiek een gesprek aangaat. Dat is waar verbindingen beginnen.

Geopend van vrijdag tot en met zondag van 13.00 tot 18.00 uur.